Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle |

Basın Bülteni

BİLDEF 1. ANADOLU GÜNLERİ KAPSAMINDA NEVŞEHİR TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR, 16 – 20 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA BURSA DA NEVŞEHİR RÜZGARI ESECEK.

Bursa Nevşehirliler Derneğinin kurucularından olduğu Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) tarafından 16-20 Nisan 2015 günlerinde Bursa 1. Anadolu Günleri etkinliği düzenlenecektir. Bursa da faaliyet gösteren 32 İl Derneğinin katıldığı etkinlikte üye derneklerin kendi şehirlerinin tarihi, turistik, ekonomik zenginliklerini sunacakları faaliyetler düzenlenecek. Bursa Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği faaliyet Bursa Merinos Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

Bursa Nevşehirliler Derneği (BursaNevDer) 2006 yılında kurulduğu günden beri Bursada yaşayan hemşerilerimizi tanıştırmak, kaynaştırmak, yardımlaşma ve dayanışma ortamı oluşturma gayreti içinde faaliyetlerine devam etmektedir. Uludağ Pikniği, Geleneksel Nevşehirliler Gecesi, Kahvaltılı tanışma ve kaynaşma toplantıları, seminer ve paneller, üye ziyaretleri gibi faaliyetler yapılmaktadır. En son 2014 yılında yapılan Bursa Nevşehirliler günleri, Nevşehirimizin değerli protokolü, diğer illerdeki Nevşehirliler derneklerinin yöneticileri, Değerli Bursa protokolü ve değerli hemşerilerimizin katkılarıyla gerçekleştirildi.

BursaNevDer olarak şehrimizin ve Kapadokyamızın tarihi, kültürel ve turistik değerlerini tanıtma fırsatı bulacağımız BİLDEF Bursa 1. Anadolu günleri Nevşehir Etkinliklerine tüm hemşerilerimiz katkı ve katılımı bize güç verecektir. Nevşehir standımızda Çanak Çömlek imalatı gösterileri, Balon Maketi ve Kapadokya Panoramasında resim çektirme etkinliklerinin yanında Kabak Çekirdeği, Kuru Üzüm v.s. yöresel lezzetlerimizin de ikramı yapılacaktır.

Etkinlik kapsamında 18 Nisan 2015 Cumartesi akşamı Bursa Nevşehirliler günü tertip edilmiştir. Burfaş Buski sosyal Tesisleri – Acemler adresinde yapılacak geceye ve Nevşehirin değerli protokolü ve Bursa protokolü davetlidir. Bursada yaşayan sevgili hemşerilerimizin aileleri ile birlikte katılımlarından onur duyarız.

Mehmet DEMİRCİ,

Mak. Yük. Müh.

Bursa Nevşehirliler Derneği YK Başkanı

Cep Tel : 0532 7368510

LCV : 0553 5743002 Ersin CAN

KURUMSAL

Derneğimizi Tanıyın Tüzük
Faaliyetlerimiz Yönetim Kurulu
Başkandan

FOTO GALERİ

Gezilerimizden Nevşehir Şehrinden
Geleneksel Piknik Şöleni
Geleneksel Piknik Şöleni 2

Adres : Tahtakale Mah. Tahtakale Hanı
Anadolu Kültür Merkezi
No: 70 / 2
  Osmangazi - Bursa - TURKİYE
E-Mail : info@bursanevder.org.tr
© Copyright 2012 - Bursa Nevşehirliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği - Sitemizde yayınlanan içerik, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.